Mintafeldolgozó automaták

BITZER mintafeldolgozó automat a Konzum Trade Kft ajánlásávalA nagy forgalmú telepeken, üzemekben a minták vizsgálati idejének rövidítése egyre inkább megoldandó feladat.
Partnereink közül két gyártó készít mintafeldolgozó automatát: a BITZER GmbH (Németország) és a TOUT POUR LE GRAIN (Franciaország).
A BITZER mintaautomata javarészt beépített elemekből áll, de csatlakoztathatók egyéb berendezések is, a megrendelő igénye szerint. A mérési eredmények egy számítógépes adatbázisba kerülnek, amely csatlakoztatható a telepi (üzemi) számítógépes rendszerhez.
TPLG mintafeldolgozó automat a Konzum Trade Kft ajánlásávalA TPLG a megrendelő igénye szerint állítja össze a rendszert, a funkcióknak megfelelően, így a vevő meglévő berendezései beépítésre kerülnek, ezenkívül figyelembe veszi az elhelyezési lehetőségeket is. A berendezés készülhet tengely körül forgó (képünkön), vagy sínen futó kivitelben is. A mérési eredmények azonnal továbbítódnak a számítógépes adatbázisba. Van lehetőség az ellen-minták tárolására, majd a napi, vagy meghatározott mintamennyiség csomagolására – a csomagológép folyamatos működésének biztosítása mellett. Az ellen-minták megjelölése vonalkóddal történik.
A fölösleges mintamennyiség a gépjárműre visszajuttatható.
A sínen futó kivitel működési ábrája  itt  megtekinthető.(Mintafeldolgozó1.doc)