A laboratóriumi daráló széleskörűen alkalmazható szemes termények, (búza, rozs, árpa, stb.) valamint olajos magvak, kávé, cukor, só őrlésére. A daráló egyik nagy előnye, hogy a darálócsésze zárt, így művelet közben a darálék nem veszít a nedvességtartalmából.
A megfelelő szemnagyság eléréséhez szükséges őrlési időt be lehet állítani.
A darálóval készített őrlemény kiválóan alkalmazható nedvességméréshez, esésszám méréshez, más egyéb vizsgálatokhoz. Azonos minta mennyiséggel, és őrlési idővel biztosítható az őrlemények közel azonos szemcsemérete.
A daráló egység vízszintes tengely körül forgatható, a töltés és ürítés megkönnyítése céljából. Könnyen tisztítható.
Műszaki adatok:
Fő méretek |
310 x 175 x 250 mm |
A csésze térfogata |
250 ml |
Mintamennyiség |
10-50 g |
Tömeg |
8,5 kg |
Tápfeszültség |
230 V, 50 Hz |
Névleges elektromos teljesítmény |
1000 W |
Fordulatszám |
14.000 1/min |
Programozható időintervallumok |
1 – 10 s másodpercenként |