Hogyan távolíthatok el egy cikket?

Ha végleg törölni akar egy cikket, akkor jelölje ki azt, és dobja a lomtárba. Ezt követően nyissa meg a cikk-kukát a Tartalom menüből, s jelölje ki a törlendő cikkeket. Törlés után a cikk nem lesz már elérhető, ugyanis eltávolításra kerül az adatbázisból, és ezt a műveletet nem lehet visszavonni.